Vi hjelper deg med raskere vekst

Om Startup

Kongsberg Innovasjon tilbyr en rekke tjenester som støtter ditt selskap med utvikling og vekst. Det som skiller oss fra andre forretningsinkubatorer er det tette samarbeidet med industrieksperter. Vi benytter eksperter fra ledende høyteknologisk-industri for å skape vekst i ditt selskap.

Gjennom kompetansebistand, investeringer og rådgivning bidrar vi til en rask akselerasjon av lovende teknologibaserte selskap.

Bli kjent med noen av våre portefølje bedrifter

EasyX

Sunphade

Kyoto Group

Kitemill

Startup Fond

Kongsberg Innovasjon har lang erfaring med å utvikle oppstartsselskaper og vekstbedrifter. Finansiering er avgjørende for enhver virksomhet. Vårt fond kombinerer tidligfase investering med kompetansebistand innen forretningsutvikling og industriekspertise fra vårt omfattende nettverk. Vi støtter selskapene vi investerer i, gjennom flere faser, fra teknologiutvikling til markedslansering og vekst.

Hva ser vi etter?

Kongsberg Innovasjon sin rådgivningsvirksomhet støtter ambisiøse gründere, startups, scaleups og små og mellomstore bedrifter over hele Norge.

Vi ser etter ambisiøse gründere og selskaper som:

  • Utvikler en teknologisk løsning på industrielle problem
  • Har globalt vekstpotensial
  • Utvikler en bærekraftig løsning

Hvis din idé møter disse kriteriene, er vi kanskje den rette innovasjonspartneren for deg!

Hvorfor benytte oss som innovasjonspartner?

Kongsberg Innovasjon tilbyr et unikt industrisamarbeid. Vi eies av verdensledende teknologiselskaper og benytter ressurser fra våre eiere til å støtte nye og etablerte vekstbedrifter. Vi har et erfarent team som består av forretningsutviklere og kommunikasjonsrådgivere med erfaring fra global industri og rådgivning. Vårt rådgivningsprogram er langsiktig. Vi vet at det tar tid å utvikle høyteknologiske løsninger, og vi er opptatt av å støtte selskapet ditt over flere år.

Kongsberg Innovasjon har et omfattende nettverk av partnere fra både industri, internasjonale inkubatorer og investorer. Et eksempel er DeepTech Alliance – en internasjonal allianse som består av Europas beste universitetstilknyttede deep tech akseleratorer.

Kontaktskjema