Vi hjelper deg med global skalering

Om Scaleup

Kongsberg Innovasjon og Handelshøyskolen BI tilbyr ulike etterspørselsdrevne skaleringsprogram som gir norske teknologibedrifter muligheten til å skalere internasjonalt. Vi støtter selskapet ditt gjennom en rekke program, kobler bedriften din med internasjonale industriprosjekter og hjelper deg med å lande forretningsmuligheter. Vårt skaleringsteam har et stort og globalt nettverk og samarbeider med verdens ledende institusjoner og innovasjonsmiljøer i Kina, USA og Europa.

Økosystem

Vårt økosystem mobiliserer kunnskap og ferdigheter fra verdens fremste innovasjonsmiljøer for å styrke samfunn og næringsliv. I samarbeid med verdensledende akademiske institusjoner, inkubatorer, klynger og industripartnere skaper vi en unik plattform for global skalering av norsk teknologi. Vi tror at samarbeid med andre, kan åpne muligheter for sterkere innovasjon, med økt potensial for suksess.

Vårt fokus

  • Utvikle teknologibaserte startups og scaleups for å støtte de med global skalering (gjennom program og prosjekter)
  • Bistå større industriselskaper med å skalere innovasjon og teknologi internasjonalt (gjennom store industriprosjekter)
  • Hjelpe norske selskaper med å finansiere internasjonal vekst
  • Koble selskaper med verdens ledende institusjoner og innovasjonsmiljø gjennom globalt nettverk
  • Skape industrielle verdikjeder innen: Hydrogen, fornybar energi, helseteknologi og maritimteknolog

Siste nytt innen skalering

Scaleup Programmer

Ocean Tech

Ocean Tech Scaling Program er et program som hjelper teknologibaserte selskaper med høyt vekstpotensial med å skalere virksomheten sin globalt.

GlobalScaleX

GlobalScaleX er et skaleringsprogram for raskt voksende teknologiselskaper som ønsker å realisere internasjonale vekstambisjoner.

Økt eksport

Norge er avhengige av å styrke eksporten fra etablerte eksportnæringer og å bygge opp nye. Et overordnet mål for Kongsberg Innovasjon er å forberede selskaper og den norske økonomien på fremtiden ved å skape nye arbeidsplasser i eksportorienterte kunnskapsnæringer.