GlobalScaleX

Realiser internasjonale vekstambisjoner

Om programmet

GlobalScaleX er et skaleringsprogram for raskt voksende teknologiselskaper som ønsker å realisere internasjonale vekstambisjoner. Med oppfølging fra våre eksperter, mentorer, gründere og investorer hjelper vi deltakende selskaper med å overvinne skaleringsbarrierer.

GlobalScaleX kjøres over 3 måneder og er støttet av Nordic Innovation. Programmet er co-designet av Aalto University ENT og Handelshøyskolen BI i samarbeid med Nordea Startup & Growth.

Søk om deltakelse

Dato: September 2022 – Desember 2022

Hvorfor delta?

GlobalScaleX hjelper deg med å utvikle ditt selskap til et nytt nivå. Registrer to til tre personer i selskapets lederteam og bruk 12 uker på å utvikle din vekststrategi med hjelp fra våre forretningsutviklere og mentorer.

  • Identifiser hvilke ressurser du trenger for å maksimere vekst.
  • Få nye verktøy og rammer for skaleringsarbeidet.
  • Få ny inspirasjon og nye ideer fra erfarne utviklere og forretningsveiledere.
  • Avklar forretningsstrategien og optimaliser forretningsprosessene dine.

Programpartnere

 

Hvem ser vi etter?

Programmet retter seg mot selskaper med en årlig omsetning på minst 2 millioner euro, selskaper som har minst 10 ansatte og som har årlige veksttall på minst 20 % de siste tre årene. Selskapet må ha et globalt vekstpotensial og utvikle skalerbar teknologi.

Deltakende selskaper stiller med et team som har ansvar for selskapets primære funksjoner. Det anbefales at 2-3 personer fra bedriften deltar i programmet. Vi ser etter et sterkt, smidig og motivert team som er åpne for å lære.

Når vi vurderer søkere, anser vi det som en fordel at selskapet opererer i tråd med FNs bærekraftsmål og har mangfold i teamets sammensetning.

Konsept og innhold

GlobalScaleX dekker de mest kritiske faktorene som skaleringsbedrifter trenger for å realisere internasjonal vekst. Programmet består av fem moduler, selskapsspesifikke mentorsamlinger og en demodag. Hvert tema inkluderer konkrete forretningseksempler og workshops rettet mot selskapsutvikling. Mentorprosessen vil fokusere nærmere på de mest avgjørende utfordringene for hvert enkelt selskap.

Kontaktperson

Hoa Le Nguyen

Leder, Scaleup programmer

Telefon // +47 464 10 847
E-post // hoa.l.nguyen@bi.no