Sommeren står for døren

Sommeren står for døren og vi i Kongsberg Innovasjon vil derfor ønske alle våre kunder og samarbeidsparter en riktig god sommerferie.

2020 har blitt et annerledes og utfordrende år for de fleste av oss. Innovasjon og evne til å tenke nyskapende har blitt viktigere enn noensinne. Vi i Kongsberg Innovasjon vil fortsette å være en støttespiller og har fokus på å bistå bedrifter i tiden fremover.

Til høsten skjer det ekstra mye hos oss i Kongsberg Innovasjon

Vi skal fortsette å bistå gründere, oppstartsselskaper og veletablerte selskaper som deler vår lidenskap for vekst, innovasjon og skalerbare forretningsidéer. Gjennom flere nye tiltak og program skal vi sørge for at idéer, selskaper og innovasjonsprosjekter skyter fart.

Vi vil blant annet kjøre gründerprogrammet KongsbergHOW og CFO Startup Academy for startups og scaleups. Vi arbeider også med et eget etter- og videreutdanningsprogram hvor et av prosjektene er relatert til industri 4.0.

I tillegg skal vi fortsette med oppdrag rettet mot fornyelse og omstilling av små og mellomstore bedrifter (SMBer). Gjennom programmet Omstillingsmotor skal vi bidra til at enda flere SMBer får et digitalt kompetanseløft.

Vi ser frem til høsten, god sommer fra alle oss i Kongsberg Innovasjon!