Søker startups til Industri 4.0 Akselerator

DeepTech aAlliance søker startups til Industri 4.0 Akselerator

Utforsk mulighetene i Industri 4.0 med DeepTech Alliance spennende Akseleratorprogram.


I tett samarbeid med våre engasjerte partnere i DeepTech Alliance, jakter vi nå ambisiøse norske oppstartsselskaper som ønsker å delta i vårt bransjespesifikke akseleratorprogram innen Industri 4.0. Programmet er skapt med deg i tankene – du som har en revolusjonerende løsning klar til å deles med bedriftspartnere og kunder i Europa. Er du interessert? Send inn en søknad!


«Industri 4.0-programmet gir deg en unik mulighet til å møte relevante personer fra internasjonale investorer og industrikonserner. Du vil oppleve at industribedriftene som deltar i programmet virkelig er interessert i selskapet ditt og at de ønsker å finne måter å skape kommersielle samarbeid. Dette programmet er virkelig verdt tiden hvis du ser etter kommersielle partnere eller internasjonale investorer!»

Mats Hagland, Leder for Startup-programmer, Kongsberg Innovasjon


Om programmet

Modne oppstartsbedrifter vil i løpet av 8 uker få en unik sjanse til å knytte kontakt med partnere, B2B-kunder og investorer i de mest lovende europeiske markedene. Utforsk mer om akseleratorprogrammet her.

Meld deg på herOm DeepTech Alliance

DeepTech Alliance er et internasjonalt initiativ fra Europas fremste inkubatorer og akseleratorer innen dyp teknologi. Målet er å akselerere de mest lovende oppstartsselskapene innen dyp teknologi ut på markedet.

Alliansen består av ti partnere: ieLab (Sveits), Future Box (Danmark), Hello Tomorrow (Frankrike), UnternehmerTUM (Tyskland), PoliHub (Italia), The Collider (Spania), Ljubljana University Incubator (Slovenia), Things (Sverige) og Kongsberg Innovation (Norge).


Les også: