Nytt samarbeid med SpareBank 1 BV

F.v. Svein-Olav Torø – daglig leder i Kongsberg Innovasjon og Bente Bjerke Hogganvik i SpareBank 1 BV.

Kongsberg Innovasjon inngår samarbeid med SpareBank 1 BV. Banken skal bistå gründere og mindre selskaper som er lokalisert i Kongsberg Innovasjon sine lokaler med finansiell rådgivning.

– I Kongsberg Innovasjon ser vi det som veldig verdifullt å få SpareBank 1 BV med på laget. Teknologibedriftene trenger økt kompetanse på finansiering, og det får vi nå med dette samarbeidet med banken, sier Svein-Olav Torø, daglig leder i Kongsberg Innovasjon.

Sammen skaper vi verdi

SpareBank 1 BV vil fremover være rådgiver for innovative gründere sammen med Kongsberg Innovasjon, og det vil bli holdt aktuelle webinarer som er åpne for alle. Banken har i Kongsberg Innovasjon funnet en samarbeidspartner som støtter opp under konsernets visjon: «Sammen skaper vi verdi.»

– Vi ønsker å vise frem det vi kan tilby som bank og hjelpe oppstartsbedrifter opp og frem, sier bedriftsrådgiver Bente Bjerke Hogganvik i SpareBank 1 BV.

Hogganvik vil ha egen kontorplass hos Kongsberg Innovasjon hver onsdag i tiden fremover.

Første webinar: Enklere bankfinansiering for bedrifter i vekst

I samarbeid med SpareBank 1 BV og Innovasjon Norge inviterer vi til første gratis webinar om vekstgarantiordningen onsdag 24. juni klokken 14:00 til 15:00. Vekstgarantiordningen styrker tilgangen til bankfinansiering for innovative eller raskt voksende små og mellomstore bedrifter.

Dette gjøres ved at Innovasjon Norge garanterer for 75 prosent av bankenes tap på lån til vekstbedrifter. Hver bedrift kan innvilges lån på inntil 4 millioner kroner, som både kan benyttes til investeringer og arbeidskapital.

Du vil i løpet av webinaret få kunnskap om hvilke bedrifter som kan søke på ordningen, hvordan dette gjøres og om hvilke betingelser som gjelder. Det faglige innholdet ledes av Bente B. Hogganvik fra SpareBank 1 BV og Siri Røsberg i Innovasjon Norge.

Deltakelse

For å delta på webinaret trykker du på knappen under! Vi benytter Microsoft Teams til å holde webinaret, du trenger ikke ha løsningen installert på din enhet.