Kongsberg Beam Technology henter inn Christian Bryn

Foto: Christian Bryn, nytt styremedlem i Kongsberg Beam Technology.

Kongsberg Beam Technology, som Kongsberg Innovasjon har hatt et aktivt eierskap til siden 2018, henter inn Christian Bryn som nytt styremedlem. Bryn har over tjue års erfaring innen finans og forretningsutvikling og er i dag CEO i Positron Capital. 

Kongsberg Beam Technology utvikler et helt nytt system for protonbehandling av kreftsvulster som de har valgt å kalle MAMA-K. Systemet kombinerer den mest avanserte strålebehandlingen med presisjonsteknologi fra industrielle kontrollsystemer. Dette vil forbedre kreftbehandlingen betydelig og gjøre den mer presis med færre bivirkninger. Les mer om Kongsberg Beam Technology her.

Selskapet hadde generalforsamling den 8. juni hvor de gjenvalgte Aud Trondvold som styreleder. Trondvold jobber til daglig som Vice President Emerging Projects i Kongsberg Maritime. Trond Hellum, Christen Harr og Thomas Andersson ble gjenvalgt som styremedlemmer og Christian Bryn ble hentet inn som nytt styremedlem.

Christian Bryn er grunnlegger, partner og CEO i Positron Capital i Oslo som er en spesialisert og uavhengig kapitalforvalter innen private markedsinvesteringer. I tillegg er han direktør i Hektor / Vindeggen, et investeringsselskap i Oslo som fokuserer på direkte investeringer i private virksomheter med en bærekraftig forretningsmodell.

Bryn er for tiden styremedlem i en rekke selskaper i Norge, Sverige, Luxemburg, Nederland og USA. Dette er selskaper innen programvare, helsevesen og profesjonelle tjenester. Bryn har over tjue års erfaring innen private investeringer, forretningsutvikling, strategi og aktivt eierskap. Han jobbet tidligere i PriceWaterhouseCoopers i Zürich og Clariden Bank (Credit Suisse Gruppen) i Zürich.

Bryn har en mastergrad i business og finans fra Universitetet i St. Gallen i Sveits.

For mer informasjon, kontakt:

Kerstin Jakobsson
CEO, Kongsberg Beam Technology AS
kerstin.jakobsson@kongsbergbeamtech.com
Mob. +46 705 504 540