Disse nye talentene skal styrke vårt team

Nyansatte Kongsberg Innovasjon
Fra venstre: Audun Trætteberg, Hanna Bergan, Daniel Izadifar og Helene Hagen. Foto: Tina Edvardsen

I 2023 har vi hatt gleden av å ønske fire dyktige nyansatte velkommen til oss, Daniel, Hanna, Helene og Audun. Disse fire talentene bringer ikke bare frisk energi til vårt voksende fellesskap, men også en imponerende mengde kompetanse som vil hjelpe oss å løfte våre ambisjoner om å forme fremtiden for teknologisk innovasjon i Norge. Dette markerer et spennende kapittel i vår kontinuerlige innsats for å skape vekst for teknologibaserte virksomheter.

Hils på Daniel

Daniel Izadifar har vært med oss siden før sommeren og kommer med en bakgrunn innen mekanisk ingeniørfag, spesialisert innen biomekanikk og utvikling av medisinsk utstyr fra USA. Han valgte Kongsberg Innovasjon på grunn av hans lidenskap for innovasjon og teknologi. Daniel får bidratt med sin unike kompetanse som prosjektleder for «Systems Catapult» i Kongsberg Technology Cluster.


Hils på Hanna

Hanna Bergan ble en del av vårt team før sommeren, og med en mastergrad i markedsføringsledelse, spesialisering i digital markedsføring og sosiale medier, bringer hun en unik ekspertise til vårt team. Som kommunikasjonsmedarbeider i inkubatoren følger hun våre selskaper tett, og bistår med en rekke kommunikasjonsoppgaver.


Hils på Helene

Helene Hagen startet sin reise med en bachelorgrad i psykologi. Hennes ambisjon om å utforske en mer kreativ retning ledet henne til å ta en mastergrad i Entreprenørskap og Innovasjon ved NMBU. Hun synes det var spennende å koble utdannelsen sin med den praktiske tilnærmingen hos oss. Som forretningsutvikler i inkubatoren bringer hun en unik kombinasjon av psykologi og innovasjon til bordet.


Hils på Audun

Audun Trætteberg har de siste fem årene bodd utenlands og opparbeidet seg en mastergrad i Ledelse, Strategi og Innovasjon. Hans vei til Kongsberg Innovasjon begynte da hans tidligere arbeidsgiver viste interesse for en av våre porteføljekunder. Som forretningsutvikler bringer han med seg verdifull internasjonal erfaring som vil berike vår virksomhet

Sammen representerer disse talentene et bredt spekter av ferdigheter og erfaringer som vil være en ressurs for vårt mål om å skape vekst og innovasjon. Vi gleder oss til å se hvordan de vil bidra til å forme teknologisk utvikling i fremtiden.