Industritopper skal dele erfaringer med tech-gründere

F.v. Ann-Christin Andersen, Hans Peter Havdal, Guro Knapstad og Glenn Edvardsen.

For femte året på rad skal Kongsberg Innovasjon arrangere suksessen KongsbergHOW. Akseleratorprogrammet gir tech-startups muligheten til å møte industriledere for å dele erfaringer og diskutere vanskelige strategiske veivalg.

Det er få andre steder enn Kongsberg man besitter så bred erfaring i å bygge ny industri. Ved å delta i programmet får du tilgang til våre industriledere, presentere deg for investorer og bli koblet med industrielle partnere

Ottar Sundheim,
leder for akseleratorprogrammer i Kongsberg Innovasjon

Programmet har oppstart 20. september og består av 6 samlinger og 2 en-til-en-møter med industriledere og mentorer. Teknologibaserte oppstartsselskaper med høyt vekstpotensial kan søke om deltakelse her!

Mentorering fra industriledere

Gjennom programmet får deltakere ny innsikt, råd og erfaringsutveksling fra våre industriledere og mentorer.

– Det å ha med seg industriledere som har lykkes med å bygge store internasjonale industrisuksesser og har kjent de strategiske dilemmaene på kroppen er verdifullt. Gjennom KongsbergHOW vil de gi innovatører innspill med basis i egne erfaringer, sier Sundheim.

Tidligere har blant annet Blue Lice, Wheel.me, Ocean Oasis, FieldMade og Kongsberg Ferrotech deltatt i KongsbergHOW. Hør hva tidligere deltakere synes om programmet!

Dette er årets industriledere:

Ann-Christin Andersen
Andersen er en erfaren styreleder, direktør og investor med lang fartstid i energisektoren. Hun har over 30 års erfaring fra ledende roller i Shell, ABB, Kongsberg Maritime og TechnipFMC. I tillegg har Andersen hatt en rekke styreverv fra blant annet Rotork Plc, Ferrexpo Plc, Glitre Energi, Quantafuel, Tidetec og Gen2 Energy. I dag er hun administrerende direktør i 4ADA og bistår startups med rådgivning, investeringer og styreledelse. Andersen har en Executive MBA fra The International Institute for Management Development (IMD).

Hans Peter Havdal
Havdal er direktør for Semcon Norge. Han har tidligere arbeidet som konsernsjef for Kongsberg Automotive hvor han har hatt en rekke andre roller i løpet av sin karriere, blant annet som leder for operasjoner i Nord-Amerika. Havdal er utdannet sivilingeniør fra NTNU.

Guro Knapstad
Knapstad er konsernansvarlig innen forretningsutvikling og innovasjon i Glitre Energi. Hun har tidligere erfaring fra Kongsberg Digital der hun blant annet har jobbet med strategi og forretningsutvikling. I tillegg har Knapstad over 10 års erfaring fra Statoil/Equinor og Norsk Hydro. Knapstad er utdannet siviløkonom ved NHH.

Glenn Edvardsen
Edvardsen er Chief Commercial Officer i Navidium. Han har mange års erfaring fra ledende roller i Wilhelmsen, Kongsberg Maritime, ABB og StormGeo. I tillegg har Edvardsen vært med på å grunnlegge selskap og bygge bedrift innen den maritime næringen. Edvardsen er utdannet ved Merchant Marine Academy / Stavanger Maritime, NTNU og BI.

Møt industrielle partnere

KongsbergHOW knytter deg til våre industrielle partnere og eiere. Du får anledning til å presentere din forretningside og teknologi til disse. Du møter blant annet:


Presenter deg for
investorer

KongsbergHOW rundes av med en investor demo dag den 6. desember 2022. Under denne dagen er det lagt opp til både pitching og en-til-en samtaler med de ulike investorene. Du møter blant annet:

  • Skagerak Maturo
  • Atoma Capital
  • ProVenture
  • Sarsia Seed
  • Investinor


Interessert?