Laster Arrangementer

« All Events

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Workshop – BattKOMP

november 16, 2021 @ 8:30 am - 3:30 pm

Norsk Industri og prosjektet Battkomp ønsker å invitere universiteter, høyskoler og fagskoler inn til en fysisk samling 16. november på Hotel Bristol i Oslo fra kl 08.30-15.30. I den forbindelse ønsker vi også å invitere inn representanter fra de ulike fagforeningene.

 

Litt om prosjektet: BattKOMP-prosjektet er over i en ny fase. Frem mot jul skal prosjektet gjennomføre en gap-analyse mellom kompetansebehov og eksisterende tilbud innen høyere utdanning. Så langt har arbeidet dreid seg om kartlegging av kompetansebehovet i industrien, nå ser vi frem til tett dialog med utdanningsinstitusjonene.

 

Program for dagen

Gjennom dagen vil vi få presentert behovet for et felles, nasjonalt løft for å muliggjøre en ny industri i Norge. Vi vil se på muligheter og utfordringer innen kompetansebehovet og i fellesskap få en forståelse av det reelle behovet for kompetanseutvikling innen batteriverdikjeden.

Vi får innledninger av Torstein Dale Sjøtveit konsernsjef i Freyr, Sveinung Skule utvalgsleder i Kompetansebehovsutvalget, Carla A.M. Botten-Verboven direktør i Norsk Industri, og Kathrine Vinnes og Petter Arnesen kommer og forteller hovedfunn fra prosjektets første fase.

 

Hensikten med samlingen er å få informasjon fra alle utdanningsinstitusjonene og skape en god dialog med dem. Etter innledninger deler vi derfor deltakerne inn i grupper og arbeider med kartleggingen. Vi skal nå kartlegge og definere hva som finnes av utdanningstilbud i dag og hva som er under utvikling. Deretter skal vi få frem hvor det finnes mangler i form av kapasitet eller nye kompetansetilbud, for at Norge skal være rustet til det nye industrieventyret.

 

 

 

Detaljer

Dato:
november 16, 2021
Tid
8:30 am - 3:30 pm
Arrangement Tags:
, , , ,

Detaljer

Dato:
november 16, 2021
Tid
8:30 am - 3:30 pm
Arrangement Tags:
, , , ,