Laster Arrangementer

« All Events

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

TechTuesday: Visuell Engineering

november 8, 2022 @ 9:00 am - 11:00 am

Visuell Engineering handler om utvikling av industrielle løsninger, der arbeid i team med stor variasjon er en del av hverdagen.

Velkommen til Kongsberg Klyngen sin første TechTuesday!

Dette er den første av flere samlinger hvor vi kan dele erfaringer, kompetanse og bygge nettverk i klyngen.

Denne gangen skal vi bli mer kjent med Kongsberg Maritime og sivilingeniør Roger Berntsen som skal fortelle om Visuell engineering. Han har mange år med erfaringer fra utvikling av industrielle løsninger, der arbeid i team med stor variasjon i faglig bakgrunn har vært en del av hverdagen.

«Det krever mye av den enkelte for å kunne bidra til teamets beste og at vi sammen løser utfordringene vi står ovenfor. Det å benytte visuell engineering kan bidra til større grad av forståelse og involvering. Å jobbe sammen handler ikke bare om at du selv kan dine ting, men også at vi kan dele kunnskap på tvers, uten at alle er eksperter på de samme tingene.»

TechTuesday er fysisk og holdes i Kongsberg Innovasjon sine lokaler på Kongsberg.

Agenda

  • 09:00 – 09:15 – Mingling og kaffe
  • 09:15 -10:00 – Visuell Engineering, Roger Berntsen – Kongsberg Maritime
  • 10:00 -11:00 – Mingling/ kafffe – Q&A diskusjoner og spørsmål

Roger Berntsen

– Utdannet sivilingeniør fra 1995. Etter endt førstegangstjeneste ved Forsvarets Forskningsinstitutt i Horten startet han sin karriere i Kongsberg sommeren 1996. Han har jobbet i Kongsberg Defence & Aerospace, Kongsberg Precision Cutting Systems, og nå Kongsberg Maritime. Gjennom disse 26 årene har han jobbet med teknologiutvikling innenfor flere områder, som blant annet programvare for kontroll- og sanntidssystemer, arkitektur og design, simulering av dynamiske systemer samt anvendt systems engineering. I tillegg har han skrevet bok om servosystemer.