Laster Arrangementer

« All Events

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Live podcast med Teknisk Ukeblad – på Privat Bar i Kongsberg

desember 5, 2022 @ 8:00 pm - 10:00 pm

Velkommen til «Live» podcast med N2 Applied & Applied Hydrogen på Privat Bar på Kongsberg!


Sammen med Teknisk Ukeblad og deres podcast «Teknisk sett», inviterer Kongsberg Klyngen til Live produksjon og spennende samtaler på privat Bar i Kongsberg, mandag 5. desember klokken 20:00.

Vi skal snakke med Grete Sønsteby, grunnlegger av N2 Applied og Vidar Sten-Halvorsen, daglig leder hos Applied Hydrogen. De skal fortelle mer om deres teknologi, muligheter og fremtidsutsikter «live» sammen med dere.

Teknisk sett er en podcast produsert av vertene Jan M. Moberg og Richard Valmot som begge har lang erfaring med både produkt- og teknologiutvikling. De gleder seg til å besøke Teknologibyen Kongsberg og bli bedre kjent med selskapene og nye muligheter innenfor det grønne skifte.

Har du lyst til å bli med å høre på du også? Ta turen innom Privat Bar for å lytte, få innsikt og stille spørsmål direkte til deltagere.

Arrangementet er gratis ved registrering!

Vi ses på Privat Bar!

Om N2 Applied og Applied Hydrogen

Gjør husdyrmøkka til gull!

N2 Applied har utviklet en løsning som kan gi økt avling og reduserte utslipp, og gjøre bonden selvforsynt med gjødsel. Ambisjonen er å forbedre verdens matproduksjon.

Les mer om N2 Applied her

Høna- og egget-problem!

Applied Hydrogen ser at bruk av hydrogen i anleggsbransjen er et «høna- og egget-problem». Maskiner vil ikke bli utviklet før et system for å skaffe hydrogen er etablert og etableringen kommer ikke før maskiner, som kan benytte hydrogen, er på plass. Derfor tar vi i Applied Hydrogen initiativet til å bygge om maskiner til hydrogendrift og å etablere en effektiv og praktisk forsyningsløsning for hydrogen til maskinene.

Les mer om Applied Hydrogen her