Laster Arrangementer

« All Events

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Hva må til for å lykkes med LEAN?

januar 9 @ 11:15 am - 11:45 am

Bli inspirert gjennom praktiske industri eksempler og lær mer om hvordan du kan lykkes med LEAN. Velkommen til TechTuesday og Lunch & Learn!

Hva må til for å lykkes med LEAN?

Bli med på dette spennende arrangementet i samarbeid med Kongsberg Technology Cluster og Kongsberg Defence & Aerospace. Daryl Powell som er sjefsforsker hos SINTEF Manufacturing skal fortelle mer om hvordan vi kan utforske de viktigste prinsippene og hva som kreves for å oppnå en vellykket LEAN-implementering. Vi gleder oss til å høre hans foredrag og hans erfaringer fra industrien med implementering, digitalisering og Industri 4.0.

Ta med deg matpakka og bli med på en innsiktsfull lunsj sammen med oss. Vi serverer kaffe og hvetebakst. Foredraget starter presis 11:15 og varer i 30 minutter.

Arrangementet finner sted på Kongsberg Teknologipark, Kirkegårdsveien, Kongsberg, Norway. I kantina; Steenstrup-bygget / bygg 54, 2. etasje.

De som ikke er tilknyttet teknologiparken, må møte opp i resepsjonen ved hovedporten.

Bli med oss og få inspirasjon, kunnskap og verktøy som vil hjelpe deg med å lykkes med LEAN. Dette er en unik mulighet til å nettverke og dele erfaring med andre bedriftsledere, prosjektledere, HR, teamledere samt forbedringteam.

Speaker bio

Prof. Dr. Daryl Powell er sjefsforsker ved SINTEF Manufacturing og førsteamanuensis II ved USN. Han er og gjesteprofessor ved universitetet i Bergamo, Italia. Daryl har studert og ledet lean-transformasjoner i en rekke bedrifter i forskjellige land i over 15 år, og på denne TechTuesday og lunch-and-learn sesjonen deler han sine erfaringer fra å ha ledet lean programmet i Kongsberg Maritime Subsea fra 2015 til 2019. Hva fungerte? Hva var det som ikke fungerte? Hva kan gjøres på en annen måte ?