Laster Arrangementer

« All Events

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Deep Purple på TechTuesday

april 25, 2023 @ 9:00 am - 11:00 am

Vil du lære mer om Deep Purple™ og hvordan teknologien bidrar til grønn hydrogenproduksjon og bærekraftig fornybar energi?

Velkommen til TechTuesday #4!

Et fysisk arrangement hvor vi kan dele erfaringer, kompetanse og bygge nettverk i klyngen.

Bli med på TechTuesday og få med deg et interessant foredrag av Lars Ole Bjørnsrud fra TechnipFMC.

Han tar oss med på en spennende prat om Deep Purple som er en fleksibel energibærer som lagrer og transportere energi i industriell skala.

Lars Ole Bjørnsrud har mer enn 35 års erfaring fra maritime og olje og gassindustri. Har siden 2003 hatt lederstillinger innen marked og kommunikasjon i TechnipFMC og vært involvert i selskapets fornybarsatsning Deep Purple.

Før dette jobbet han i Kongsberg Maritime og var leder for selskapets Asia-virksomhet i Singapore. Lars Ole er utdannet dataingeniør fra Kongsberg Ingeniørhøgskole.

Om Deep Purple

Som en fleksibel energibærer som både kan lagre og transportere energi i industriell skala, er grønt hydrogen en av de mange alternative energiene som driver energiindustriens omstilling.

Deep Purple™ integrerer på en unik måte kjente teknologier for å levere løsninger i stor skala for offshore grønn hydrogenproduksjon og bærekraftig fornybar energi. Systemet består av offshore fornybare energikilder og hydrogenteknologier for produksjon, lagring og transport av energi i form av trykksatt grønt hydrogen.Deep Purple™ kan også brukes til å produsere, lagre og levere hydrogen til forbrukere til sjøs eller eksporteres i rørledning til land.

Velkommen til TechTuesday i Kongsberg Innovasjon sine lokaler på Kongsberg.

Vi gleder oss til å se deg på TechTuesday!

Agenda TechTuesday

  • 09:00 – 09:15 – Mingling og kaffe
  • 09:15 – 10:35 – Deep Purple – Lars Ole Bjørnsrud, Director Marketing Communications Subsea and New Energy, TechnipFMC
  • 10:35 -11:00 – Mingling/ kaffe – Q&A diskusjoner og spørsmål